Divers ruimtelijk werk waarbij diverse technieken vaak gecombineerd worden. Daarbij komt de fascinatie voor glas en mozaïek vaak terug in de werken.

uit 2006 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

spiegeltje, spiegeltje an de wand

2016

Ontdek vele kleuren in deze spiegel

osse kastje

2014

Je hebt een kastje en je denkt aan Oss en dan ontstaat dit beeld.

Re-believing

2013

Een regelmatig terugkomend thema in mijn kunstwerken is het geloof. Van huis uit ben ik katholiek opgevoed. Daar werd ik behoorlijk vrij in gelaten. Licht misbruik in het Osse jongensinternaat aan het begin van mijn pubertijd heeft wel sporen achter gelaten. Het hoge ‘buitenkantgehalte’ van dit geloof is regelmatig een thema.                                                                                                    
Puur geloof is in onze huidige consumptiemaatschappij een schaars goed. Graag wil ik met deze sculptuur mijn pure geloof in het belang van recyclen uitdrukken.Dit probeer ik synchroon te koppelen aan pure christelijke geloofsbeleving. Waar dit begon met het delen van brood en wijn, voeren tegenwoordig aankleding, misbruik en geweld de boventoon. Dit symboliseer ik enerzijds met de gebroken broodmand en wijnkaraf.
Anderzijds met de pistolen en Christus die zijn eigen kaarsen dooft.
Aan de bovenzijde heb ik van het aureool een mengeling gemaakt van het Christusmonogram en de recyclesymbolen.  Bij beiden gaat het er m.i. om puur ergens voor gaan. Dan blijven de kaarsen branden of gaat de spaarlamp lang mee.
Als dit lukt zal het wortelen in een menselijke samenleving.
 

Zielenmuziek

2011

Na een krantenbericht met de strekking dat de plaatselijke pastoor bij een begrafenis de muziek keuze van de nabestaanden afkeurde, ontstond dit werk. Het is uiteindelijk een kruising van een gitaar en een lamp geworden die verlichting aan de ziel moet geven.

Salazaar

2008

Een salamander tijdens mijn vakantie was de inspiratie voor dit beeld.

Samen alleen 2

2008

Mensen verbeeld met paneeltjes die hun eigen leven leiden, maar altijd een gemene deler hebben.

De toorn

2007

De kracht van de hoorn van een os wordt versterkt door de rode gloed van binnen uit.Daardoor maakt het koele glas aan de buitenkant langzaam plaats.

levenscyclus

2007

De cyclus van het leven startend vanuit een brede basis waarbij alles op het eind samen komt.

mozapaal

2006

De menselijke zoektocht naar meer vorm gegeven op een paal.