Projecten voor scholen:

Met 18 jaar onderwijservaring als docent in basis- en speciaal onderwijs en volwasseneneducatie kunnen er diverse kunstprojecten begeleid worden op scholen. Dat kan met één groep tot de hele school. Hieronder enkele voorbeelden;

 -Kunstproject Waar?

In samenwerking met Cube Bernheze werd Market Garden kunstzinnig herdacht.

-Bankbattle Rabobank:

Een workshop met mij was de hoofdprijs van een wedstrijd tussen groepen 8 van verschillende scholen.  De school koos voor een gezamenlijk schilderwerk.

-Kunstwerk Horizonschool Meteoor:

Samen met wijkbewoners en kinderen van 2 verschillende scholen heb ik een ontmoetingskunstwerk vorm gegeven. Dit is onthuld tijdens de opening van een nieuw gebouw waar beide scholen in gevestigd zijn.

-Ravenstein 650 jaar. Samen met vrijwilligers heb ik een kunstweek opgezet voor 3 scholen. Alle kinderen hebben kunstzinnige workshops gevolgd en er is afgesloten met een middeleeuwse markt in het centrum.

-Workshop re-art. Het belang van recyclen wordt vorm gegeven door gezamenlijk een kunstwerk te maken met afgedankte spullen van de kringloop. Vooral het demonteren van apparaten vinden kinderen een geweldige bezigheid heb ik al 4 keer ervaren.

-Inmiddels heb ik op meer dan 50 scholen workshops gegeven en projecten opgezet. Uitvoering en prijzen altijd in overleg.