Teambuilding in Atelier Alex
Doorgaans wordt gezamenlijk gestart met een ‘out of the box’opdracht. Daarna maakt iedereen een individueel onderdeel dat op het eind weer samen komt in één werk. Er kan gewerkt worden met acrylverf, glasmozaïek, marmertechniek en combinaties van deze 3 technieken. Ik heb ervaring met groepen van 10 tot 100 personen.
Kosten voor een workshop zijn vanaf € 20,- pp. Altijd in overleg en maatwerk.

Unieke onderzetters van mozaïek én emaille (nieuw!)
Speciaal voor groepen: volg twee workshops in twee ateliers voor de prijs van één!

We gaan in twee heel verschillende professionele ateliers onderzetters maken van mozaïek en emaille. Je begint in het kleurrijke atelier Glass & Art. Na ontvangst met koffie, thee en iets lekkers,  ga je anderhalf uur  met glas, metaal en vuur aan de slag. Je smelt onder de deskundige leiding van Katinka Waelbers glaspoeder (emaille) op koper door je werk met propaanbranders roodgloeiend te verhitten. Als het glas op zijn heetst is, trek je met een ijzeren haak de mooiste figuren in het kleurige glas.

Zijn de emaillewerkjes af, dan gaan we al wandelend, fietsend of rijdend door de mooie polder, afstand 1 km, van Ravenstein naar atelier Alex. Daar krijg je inspirerende uitleg van de kunstenaar Alex van der Heijden: met glas en keramische mozaïek ga je een omlijsting maken voor het emaille. Je leert tegels knippen, plakken en krijgt deskundig advies. Het werkstuk dat zo ontstaat is een unieke en zeer hittebestendige onderzetter! Iedereen kan 2 tot 3 onderzetters maken, dus je gaat altijd met een mooie set naar huis!

Tijdens of na afloop krijg je in atelier Alex nog een drankje en een hapje aangeboden.

We bieden dit aan voor groepen van 6 tot 10 personen. Kosten 45 euro pp. incl koffie, thee, borrel en snacks. 2 tot 3 onderzetters pp. Totale duur 4 uur.